Meer resultaten voor uitvaart smeets

uitvaart smeets
SMEETS uitvaartcentrum Vlan Hasselt Openingsuren.
Neem uw handelszaak op om al uw informatie aan te passen, de meningen te beantwoorden, en nog meer! Neem deze handelszaak op! SMEETS uitvaartcentrum biedt momenteel geen promotie of kortingen op VLAN. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.
Man vindt urn met as bij het afval: 'Zo' ga je toch niet met - De Limburger.
Geleen Heerlen Urmond Elsloo Berg Maasband Stein Veldschuur Catsop Meers -. Jean-Marie Smeets uit Elsloo is geschokt omdat hij een urn vond op een afvaldepot. De asbus is zaterdagmorgen overgedragen aan het crematorium in Heerlen, waar de overledene eerder was gecremeerd.
Zoetjes van Gilberte uit Diepenbeek voor uitvaartcentrum Diepenbeek Het Nieuwsblad. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. next. prev. share. twitter. video.
Geef een zoekterm in. Shana De Jonghe van Uitvaartzorg Smeets krijgt chocolade voor haar team dat nabestaanden opvangt. Zoetjes van Gilberte uit Diepenbeek voor uitvaartcentrum. Tijdens deze contactarme lockdown sturen warmhartige Limburgers een Limburgs cadeautje naar een Limburger, omdat die dit verdient en omdat onze lokale handelaars ook een steuntje verdienen.
Smeets Jacques Hasselt Openingsuren - Sint-Truidersteenweg 140.
Winkel Toevoegen FR EN. Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Smeets Jacques Hasselt. Smeets Jacques in Hasselt is momenteel gesloten. Smeets Jacques Hasselt. 3500 Hasselt Tel: 011 28 35 88. - 14 nov. - 21 nov. Deze week: 08 nov.
Smeets Uitvaartverzorging.
Smeets Uitvaartverzorging verzorgt de volledige begrafenis of crematie van uw dierbare op deskundige wijze, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget. Smeets Uitvaartverzorging is een vertrouwd familiebedrijf in de vierde generatie, aangesloten bij Requiem, het landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid. Wij regelen de uitvaart van A tot Z, maar steeds meer mensen maken van onze diensten gebruik om hun uitvaart al vooraf bespreekbaar te maken.
Begrafenis en crematie - uitvaartbedrijf Smet Uitvaart.
Niet alle overleden personen van wie wij de uitvaart mogen verzorgen staan dus vermeld. Wenst u een rouwbetuiging na te laten voor iemand die u niet terugvindt, klik dan hier om uw boodschap door te sturen met de vermelding van de naam van de overledene.
Uitvaartcentrum Smeets in Hasselt.
Voeg openingsuren Uitvaartcentrum Smeets toe. Wil je Uitvaartcentrum Smeets een score of review geven voor de verkiezing? Klik en word beloond. En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven hieronder en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Cora Smeets-Kassenaar.
Neem contact op met de uitvaartondernemer. Van der Laan Uitvaart. Over de uitvaartdienst vanCora Smeets-Kassenaar. Datum en tijd van de uitvaart06-06-202014:30Aerdehof.: Vanwege de huidige omstandigheden zal de afscheidsdienst op zaterdag 6 juni om 14.30 uur in Aerdehof in besloten kring plaatsvinden.

Contacteer ons

+  begrafenis dela
+  coorevits uitvaart
+  demeyer uitvaart
+  quirijnen uitvaart
+  sollicitatiebrief
+  uitvaart collier
+  uitvaart dela
+  uitvaart pollie
+  uitvaart quirijnen
+  uitvaart segers
+  uitvaart smeets
+  uitvaart vancleef
+  uitvaart vandecandelaere
+  uitvaart van den driessche