Meer resultaten voor uitvaart smeets

uitvaart smeets
Samantha Wijnand Kasteel Aldenghoor. Facebook. Instagram. LinkedIn. Pinterest. YouTube. Facebook. Instagram. LinkedIn. Pinterest. YouTube.
Bij Aldenghoor hebben ze niet alleen een heerlijke schaduwrijke ceremonie setting, maar van daaruit ook nog eens prachtig uitzicht op het kasteel! Tip: De leveranciers in het grijs kun je aanklikken om de website te bezoeken! Locatie: Kasteel Aldenghoor. Gitaarbegeleiding: Roeland Ruijsch. Bloemen: Cox Design by Janine Smeets.
stoppelenburguitvaart.nl
Begrafenis en crematie - uitvaartbedrijf Smet Uitvaart.
Niet alle overleden personen van wie wij de uitvaart mogen verzorgen staan dus vermeld. Wenst u een rouwbetuiging na te laten voor iemand die u niet terugvindt, klik dan hier om uw boodschap door te sturen met de vermelding van de naam van de overledene.
Uitvaartcentrum Smeets in Hasselt.
Voeg openingsuren Uitvaartcentrum Smeets toe. Wil je Uitvaartcentrum Smeets een score of review geven voor de verkiezing? Klik en word beloond. En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven hieronder en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Theo Smeets 11-02-2021 overlijdensbericht en condoleances - Mensenlinq.nl.
Informatie over uitvaart en rouw. Wat zoek je? Home Overlijdensberichten Overlijdensbericht. Overlijdensbericht Theo Smeets. Dit bericht delen.: Er zijn nog geen condoleanceberichten voor Theo Smeets. Plaats zelf een condoleancebericht. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen.
Het leven van Joseph Smeets: de volkse burgemeester die met één hand op de rug liep - Ooit aan de Maas.
Eén van de vele achterkleinkinderen van Joseph woont nog steeds in onze gemeente. Dank aan Marc Smeets voor beelden, weetjes en info over zijn overgrootvader. De uitvaart van Joseph Smeets in 1929. Een pak volk op de hoek van Hemelrijkstraat-Vaartstraat richting kerkhof.
Liedjesmaker en zanger Guus Smeets overleden 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Liedjes van Smeets wonnen twee keer het KVL, het vastelaovesliedjeskonkoer voor basisscholen en belandden drie keer in de LVK finale. In 2003 stond hij met zijn muzikale partner Hans Kengen als duo Ezzebleef in de LVK-finale maar een week voor de finale overleed Kengen onderweg naast Guus Smeets in de auto op de terugweg van een optreden.
Smeets Uitvaartgroep BV Valkenburg.
Activiteiten Smeets Uitvaartgroep BV.: De activiteiten van Smeets Uitvaartgroep BV vinden onder andere plaats in de branche: Uitvaartverzorging. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KVK aanhoudt: Overige en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Wellness' en overige dienstverlening'.
Wim Smeets dienstbegeleider bij uitvaart - Uitvaartverzorger in Eindhoven.
Wim Smeets dienstbegeleider bij uitvaart is een uitvaartverzorger in Eindhoven en is opgericht op 1 maart 2014.Dit bedrijf is gevestigd op het adres Grimselpas 28 met de postcode 5624NH in de plaats Eindhoven te Noord-Brabant.Wim Smeets dienstbegeleider bij uitvaart heeft de rechtsvorm eenmanszaaken er werkt 1 persoon.

Contacteer ons

+  begrafenis dela
+  coorevits uitvaart
+  demeyer uitvaart
+  quirijnen uitvaart
+  sollicitatiebrief
+  uitvaart collier
+  uitvaart dela
+  uitvaart pollie
+  uitvaart quirijnen
+  uitvaart segers
+  uitvaart smeets
+  uitvaart vancleef
+  uitvaart vandecandelaere
+  uitvaart van den driessche