Meer resultaten voor homilie uitvaart

homilie uitvaart
Homilie - Emma├╝sparochie.
Uitvaart van priester Hugo Moerman 2013 - homilie Carlos Desoete. Jezus bij Maria en Martha - 16de zondag - 2013 - homilie Vincent Duyck Lc.10, 38-42. Pasen 2013 - homilie Carlos Desoete. Gezin als levende cel - 2012 - homilie - Marnix Galle.
stoppelenburguitvaart.nl
Belgische dakloze 'Zwerver' van God'' krijgt uitvaart in Vaticaan Het leukste van het web hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote
In 1999 vatte hij opnieuw moed toen hij werd opgevangen door de Italiaanse priester Daniele Bisato, pastoor van de Sint-Augustinusparochie in Ventimiglia. Sinds september vorig jaar verbleef De Vroe bij de Missionarissen van Naastenliefde in Rome. Dirk Smet, de rector van het Pauselijk Belgisch College in Rome, eerde de man in zijn homilie tijdens de uitvaart.
Uitvaart van de dienares Gods Lutje De Henau - Homilie en audio opname - 28 mei 2020 - Orthodoxe Parochie.
Uitvaart van de dienares Gods Lutje De Henau - Homilie en audio opname - 28 mei 2020. De trouwe dienares Lutje is vredig ingeslapen in de Heer. Ons christelijk medeleven gaat naar haar kinderen Bart, Hilde en Jeroen en familie.
Een toespraak of overdenking tijdens een begrafenisdienst - MJSchuurman.
6 afsluiting met de troost van Godswege, met God zelf door wie de familie en betrokkenen verder kunnen gaan. In een dienst van Woord en gebed, voorafgaande aan een begrafenis of crematie, is de tijd beperkt. Ik neem meestal 10 minuten.
Preek bij uitvaart: over geloof, hoop en liefde pray non stop.
Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend. Vind ik leuk.: Vorig bericht Volgend bericht. 1 gedachte over Preek bij uitvaart: over geloof, hoop en liefde. Pingback: Preek bij uitvaart: God zoeken, vinden en bezitten pray non stop.
homilie uitvaart
Een Paasverhaal met herinneringen. Deze Homilie werd opgemaakt en. Eerwaarde Heer Paul Smets. Kanselier Bisdom Antwerpen. ter gelegenheid voor de Eucharistie. viering van Lilly. Homilie bij de uitvaart. van mevrouw Lilly Van Mieghem. Onze-Lieve- Vrouwe Kathedraal te Antwerpen Donderdag 9 april 2015.
Uitvaartplechtigheid Deken Michel Housen.
De gebeden, de lezingen en de voorbeden tijdens de uitvaart werden afgewisseld met solozang, orgel, viool en panfluit. Bij het Johannesevangelie predikte Deken Jaak Janssen over de realiteitszin van deken Michel Housen. Een realiteit die voor de deken een leven in liefde betekende.
Vieringen - Parochie Sint-Bernadette Gent.
Ook de homilie de preek wordt vaak gehouden door een leek. Onze gemeenschap is ervan overtuigd dat in de nabije toekomst leken meer en meer de zorg voor liturgische samenkomsten op zich zullen moeten nemen. In Sint-Bernadette willen we ons alvast op die toekomst voorbereiden.

Contacteer ons

+  bezinningsteksten uitvaart
+  de pauw uitvaart
+  homilie uitvaart
+  stefaan uitvaart
+  uitvaart de pauw
+  uitvaart goessens
+  uitvaart hensen
+  uitvaart huis jozef
+  van parijs uitvaart
+  van parys uitvaart