Meer resultaten voor uitvaart lenaerts

uitvaart lenaerts
Verzekeringen voor particulieren KBC Verzekeringen Lenaerts.
Mocht je overlijden tijdens de looptijd van het krediet, betaalt KBC de uitstaande schuld gedeeltelijk of geheel terug. De KBC-Uitvaartverzekering is een levenslange tak 21-overlijdensverzekering waarmee je je verzekert voor de kosten van een uitvaart. Een overlijden is altijd een moeilijk moment.
Rouwberichten - Ann Schillebeeckx.
De afscheidsplechtigheid heeft plaats in de parochiekerk van St.-Jozef te Mol-Wezel op woensdag 11 mei 2022 om 11.00 uur. Een begroetingsmoment in het bijzijn van de familie op dinsdag 10 mei 2022 van 18.30 uur tot 19.00 uur in het funerarium te Mol.
Kerkelijke Uitvaarten Pastorale Eenheid Sint-Helena Bilzen.
In de Kerk van Grote Spouwen. zaterdag, 28 mei 2022 - 10u30. overleden in de leeftijd van 88 jaar. Catharina Hensen 1992. In de Kerk van Waltwilder. woensdag, 25 mei 2022 - 10u30. overleden in de leeftijd van 86 jaar.
Rouwberichten Uitvaartzorg Schillebeeckx.
zijn de corona-maatregelen in grote mate afgeschaft, althans voor wat betreft de uitvaartsector. Samengevat komt het erop neer dat er geen bijzondere maatregelen meer zijn voor de organisatie van afscheidsplechtigheden en uitvaartmaaltijden. Mia de Weert. Rouwcentrum Oud-Turnhout Turnhout. Lydia Van Poele.
Mariette Goetvinck Verbeiren.
Mijn oprechte deelneming aan de Familie, in deze droeve periode van afscheid nemen. Tot mijn groot spijt kon ik niet aanwezig zijn op de uitvaart plechtigheid, wegens onvoorziene omstandigheden. Raymonda De Leeuw-Elskens. Mariƫtte je bent in je strijd tot het uiterste gegaan niemand, kan begrijpen Wat jij hebt doorstaan. Rust nu maar uit jouw, leven is volbracht, Pierre onze, oprechte medeleven en, veel sterkte, Benaderde dirkk. Beste Pierre, Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw vrouw. Moge de mooie herinneringen een steun zijn in deze moeilijke dagen. Wij denken aan u. Uw gewezen werkmakker bij Printex, Marc Lenaerts en echtgenote.
Wim De Clerck - uitvaartcentrum.be.
Download het overlijdensbericht in PDF-formaat. Categorie Heren II Hcp 18,5-36,0., Meisjes - HVC Helchteren. Meer info - Eigen-kracht Conferenties. Uitslag 15 km. Perbericht - Anders WALL Prijs 2014. Open dag 2014 krant. C M Y CM MY CY CMY K.
Condoleren Bierbeek Uitvaartcentrum Torreele-Castelein.
Pellenbergstraat 9, 3360 Lovenjoel Bierbeek, Belgiƫ. 016 46 17 37 016 46 17 37. Voor een serene en respectvolle uitvaartverzorging Uitvaartcentrum. Condoleer de familie. Indien u wenst te condoleren regio Bierbeek, gelieve de gewenste persoon aan te klikken en het formulier in te vullen.
Rouwberichten - Blemberg.
Ik heb een overlijden in de familie. Ik wil mijn uitvaart vooraf plannen. Aula De Luwte. Urnen en kisten. Grafzerken en herstelling. Ik heb een overlijden in de familie. Ik wil mijn uitvaart vooraf plannen. Aula De Luwte. Urnen en kisten.

Contacteer ons

+  bleyaert uitvaart
+  goessens uitvaart
+  goossens uitvaart
+  kesteloot uitvaart
+  porrez uitvaart
+  uitvaart lenaerts
+  uitvaart stiers
+  uitvaart vandemoortele
+  uitvaart wiris
+  verstappen geel uitvaart