Meer resultaten voor uitvaart lenaerts

uitvaart lenaerts
Uitvaart en herdenkingsrituelen - Elisabeth - Pastoralezorg.be.
Afscheidsvieringen/Herdenkingsmomenten voor mensen met een verstandelijke beperking - PZ Asster, Sint-Truiden - ingezonden door Hilde Schmitz, Ann Verscuren, Karen Vandebroek en Luce Lenaerts. Afscheidsviering voor jongen met verstandelijke beperking docx. Herdenking voor vrouw met verstandelijke beperking docx. Uitvaart voor man met een verstandelijke beperking docx.
Uitvaartcentrum Beutels Rouwberichten.
echtgenoot van Josée Smeets 2010. echtgenoot van wijlen Jacqueline Leenen 2018. weduwe van Antoon De Mulder 2008. echtgenoot van Fina Noben. Selena Cornelie Erika. Prinsesje en dochtertje van Arthur Hoste en Nathalia Ghoos. echtgenoot van Edna Nueli Lucio Leite en papa van Rafael en Ana.
Uitvaart.
Gebedsdienst voor een demente, Annemie Van de Walle. Waar liefde is, daar is God. Uitvaart van een bejaarde moeder, Ivo Van Besie. Naar zijn beeld en gelijkenis. Woorddienst met drie deugde. Bekommerd, Jan-Frans Lindemans. Gastvrij, Andrea Gillis. Gelovig, Bernard Lenaerts.
Verstappen Overlijdensberichten.
065nna Milis Geel, 30 januari 1922 Geel, 9 februari 2022 Uitvaart: in intieme kring. Lier, 30 september 1950 Turnhout, 9 februari 2022 uitvaart: aula Verstappen te Geel op woensdag 16 februari 2022 om 10.30 uur Groeten van de urne op dinsdag 15 februari 2022 van 19.00 tot 19.30 in funerarium Verstappen te Kasterlee.
Rouwberichten - Blemberg.
Ik heb een overlijden in de familie. Ik wil mijn uitvaart vooraf plannen. Aula De Luwte. Urnen en kisten. Grafzerken en herstelling. Ik heb een overlijden in de familie. Ik wil mijn uitvaart vooraf plannen. Aula De Luwte. Urnen en kisten.
Dierenarts Kristel Lenaerts Uitvaartvlaanderen.be.
Home Uitvaart Dierenarts Kristel Lenaerts. Uitvaart Dierenarts Kristel Lenaerts. 28 januari 2016. Stuur een e-mail naar dit bedrijf. 28 januari 2016. Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest Reddit VKontakte Deel via e-mail Printen. Herk-de-Stad vormt begraafplaatsen Donk en Schakkebroek om tot begraafparken.
Rouwberichten: overledene, nabestaanden, berichtje, praktische info, data, tijdstippen, condoleren.
U kan samen met ons nog een laatste groet brengen aan pa in het funerarium Witters, Lentestraat 4 - 3670 Oudsbergen op maandag 5 juli 2021 van 19.00 tot 19.30 uur. U kan steeds uw medeleven betuigen door schriftelijk of online een hartverwarmend bericht te bezorgen: Familie Lenaerts - Winters.
Condoleren kan nu ook online Begrafenisonderneming Vendrickx.
Wij nodigen u uit om samen met ons Lea te gedenken in de avondwake op zondag 17 oktober 2021 om 18 uur, aansluitend een laatste groet in de rouwkapel in de kerk van Sint-Jan de Doper te Wellen. Irma GERARDS echtgenote van wijlen de heer Pierre Lenaerts 2005.

Contacteer ons

+  bleyaert uitvaart
+  goessens uitvaart
+  goossens uitvaart
+  kesteloot uitvaart
+  porrez uitvaart
+  uitvaart lenaerts
+  uitvaart stiers
+  uitvaart vandemoortele
+  uitvaart wiris
+  verstappen geel uitvaart