Meer resultaten voor kamsteeg uitvaart

kamsteeg uitvaart
Kamsteeg en Kramer uitvaartzorg failliet - Uitvaart nl.
Wat kost een uitvaart? U bent hier: home nieuws agenda nieuws kamsteeg en kramer uitvaartzorg failliet. Kamsteeg en Kramer uitvaartzorg failliet. 27 april 2020. Kramer en Kamsteeg uitvaartzorg is eerder deze maand failliet verklaard. Er was veel bezwaar van omwonenden tegen het uitvaartcentrum aan de Nassaustraat in Alphen aan den Rijn.
Kamsteeg Vastgoed BV Andel.
Kamsteeg Vastgoed BV als bestuurder/gevolmachtigde.: Volgens openbare publicaties van de Kamer van Koophandel is of was Kamsteeg Vastgoed BV bestuurder of gevolmachtigde bij de volgende rechtspersoon.: Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn BV, gevestigd aan de Heuvelstraat 10 in Oosterhout gemeente Oosterhout.
Leidsch Dagblad 27 april 2000 pagina 4 - Historische Kranten, Erfgoed Leiden en Omstreken.
BRAM NEUTEBOOMRIA JOHNNY Verslagen, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons betekend heeft geven, wij kennis van het overlijden van CORNELIS KAMSTEEG eerder gehuwd met MARY TINE METZ Wij zullen de innige betrokkenheid van onze echtgenoot, vader schoonvader, opa en bijna overgrootvader missen.
Kamsteeg Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn AV installatie BB Systems.
Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.Voor meer informatie over Kamsteeg Uitvaartzorg, verwijzen we u naar de website.
Begrafenisondernemers - Laatstewens.nl.
Een begrafenisondernemer, ook wel uitvaartverzorger, uitvaartondernemer of lijkbezorger genoemd, is een commerciële dienstverlener die uitvaarten verzorgt.In de meeste situaties wordt voor de regie en praktische uitvoering van de uitvaart een uitvaartverzorger ingeschakeld dit is geen verplichting; nabestaanden mogen ook de uitvaart zelf regelen.
ᐅ Dienstverlening Kamsteeg in Kaatsheuvel Uitvaartverzorger Info!
Dienstverlening Kamsteeg is een uitvaartverzorger uit Kaatsheuvel in de provincie Noord-Brabant. Dienstverlening Kamsteeg is opgericht op 05-04-2013. Het bedrijf is bij de Kamer van Koophandel bekend onder KvK-nummer 57644764. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak en de vestiging telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand vind je meer gegevens van dit bedrijf. Een waardige uitvaart voor ieder budget.
Cura-et-Certitudo Welkom bij Cura et Certitudo.
Medio april 2020 is voor Kamsteeg Kramer Uitvaartzorg het faillissement aangevraagd. Dit heeft geen consequenties voor de ingelegde gelden bij de Stichting Cura et Certitudo. De Stichting is immers onafhankelijk en aan geen enkele uitvaartonderneming verbonden. De depositohouders - of hun erven - kunnen de uitvaart dus bij een uitvaartonderneming naar eigen keuze regelen.
Uitvaartcentrum De Olm in het nieuw - RTV Krimpenerwaard.
Opbaringen en rouwbezoek blijven gedurende de gehele verbouwingsperiode mogelijk. Het stond voor ons al een tijdje vast dat we De Olm wilden gaan verbouwen, vertelt Corneel Krijgsman, die samen met Kees Stoppelenburg en Cees Kamsteeg de directie vormt van Stoppelenburg Uitvaartverzorging.

Contacteer ons

+  collier uitvaart
+  dela uitvaart
+  kamsteeg uitvaart
+  papillon uitvaart
+  uitvaart de varen mater
+  uitvaart dirk broes
+  uitvaarten
+  uitvaart guilliams
+  uitvaart mireille willaert
+  uitvaart sonja de wit
+  uitvaart van driessche
+  wensenlijst uitvaart