Meer resultaten voor groene uitvaart

groene uitvaart
Anderzijds - Eigenzinnige uitvaart.
Met Anderzijds zorgen we samen voor een 'eigenzinnige' uitvaart: volgens je eigen zingeving en levensovertuiging of die nu religieus is of niet. Ik wil het afscheid terug plaatsen waar het thuishoort, in handen van de familie, en hen daarbij ondersteunen op vlak van organisatie en inspiratie.
stoppelenburguitvaart.nl
Aanpak - Gemoedsrust.be.
We zijn blij dat we bij jullie zijn terecht gekomen. Een groene uitvaart. In een poging om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, streven wij naar een 'groene' uitvaart. Onze kisten worden lokaal vervaardigd uit inlands hout en ze zijn ongelakt.
Groene Uitvaart Inspiratiemarkt - Duurzaam leven tot in de dood - Reliwerk. twitter-square. facebook-square. linkedin-square. twitter. facebook. envelope. linkedin. angle-down. xing. instagram. long-arrow-left. long-arrow-right. paper-plane. pinterest-p.
Toch is duurzaamheid vaak geen beslissende factor bij het regelen van een uitvaart. Nabestaanden zien zich geconfronteerd met zoveel emotionele regelzaken dat het afscheid van een dierbare minder groen is dan passend zou zijn. Er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen weten! Daarom organiseert uitvaartondernemer Bert Jansen Venneboer van Natuurlijk Afscheid uit Nuland een Groene Uitvaart Inspiratiemarkt op donderdag 24 juni a.s.
Welkom De Groene Uitvaartbegeleider.
Een uitvaart veroorzaakt veel milieubelasting. Denk dan vooral aan het energieverbruik, het ruimtebeslag en uitstoot van schadelijke stoffen. Tijdens het leven intens genoten van de natuur en maakte u duurzame en milieuvriendelijke keuzes? Waarom dan geen groene en duurzame uitvaart overwegen?
Een groene uitvaart? - Onderling Fonds.
Een groene uitvaart? Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijk thema. Ook bij een uitvaart zijn allerlei groene mogelijkheden, zoals de rouwstoet, grafstenen en uitvaartkisten. Je kunt het natuurlijk ook heel tastbaar maken, door het planten van een boom bijvoorbeeld.
Groene uitvaart Tjalsma Uitvaartzorg.
De kosten van een uitvaart. Uitvaart op maat. Uitvaart van een kind. Tjalsma Uitvaartzorg Groene uitvaart. Voor steeds meer Nederlanders is duurzaamheid een belangrijk thema. Bij een uitvaart zijn hier voor allerlei mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld de rouwstoet, drukwerk, grafstenen en uitvaartkisten.
Groene uitvaart: duurzaam afscheid nemen - Uitvaartzorg van Stad tot Wad.
Daarom bieden wij ook een groene uitvaart aan. Dat is een uitvaart die het milieu zo min mogelijk belast. Denkt u hierbij aan een ecologische kist, biologisch geteelde bloemen, milieuvriendelijk rouwvervoer en biologisch afbreekbare urnen. U kunt zelfs kiezen voor een natuurbegraafplaats.
Een groene uitvaart op Natuurbegraafplaats Hillig Meer.
Een uitvaart op Natuurbegraafplaats Hillig Meer is in alle opzichten een groene uitvaart. Een rustplaats kiezen. Een wandeling door het gebied is de beste manier om de plek voor een laatste rustplaats uit te kiezen. Voor uzelf of uw dierbare.

Contacteer ons

+  groene uitvaart
+  hayen uitvaart
+  koffietafel uitvaart
+  nees uitvaart
+  uitvaart bracke
+  uitvaart bussels
+  uitvaart daems
+  uitvaart de hertogh
+  uitvaart de wit
+  uitvaart nees
+  uitvaart quirynen
+  uitvaart severens
+  voorbeden uitvaart
+  wat is een uitvaart