Meer resultaten voor uitvaart dewaele

uitvaart dewaele
Rouwberichten - Vanhoutteghem Funerals.
De rouwberichten worden geplaatst met toestemming van de opdrachtgever. Dit betekent dat niet elke overledene waarvan wij de uitvaart verzorgen op de website wordt gepubliceerd. Wenst u een boodschap na te laten voor de familie van een overledene die u hier niet terugvindt.,
køb melatonin på nettet
Gastenboek.
Uitvaart Yvonne Dewaele. Beste Isabelle en team., Onze oprechte dank voor de verzorgde en mooie afscheidsplechtigheid van ons mama. Carine en Dirk. Uitvaart Jean Vanderweyen. Onze oprechte dank voor de perfecte uitvaart bij het plotse heengaan van mijn echtgenoot. De mogelijkheid om foto's' herinneringen, te tonen heeft ons veel deugd gedaan.
Overlijdensberichten - Uitvaartzorg De Lelie.
Alleen overlijdensberichten met toestemming van de familie worden gepubliceerd. Mathilda Tillie Van Loock. Geboren te Schoten op 10 november 1933. Overleden te Deurne op 5 oktober 2022. De rouwbrief volgt. Virginia De Groof. Geboren te Merksem op 3 juni 1960. Overleden te Brasschaat op 5 oktober 2022. De uitvaart vindt plaats in intieme kring.
Rouwberichten - Cornelis Uitvaartzorg.
De uitvaart zal plaatshebben in de Sint-Andreaskerk in Aartrijke op woensdag 12 oktober 2022 om 14.30 uur. Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen. Patrick Decapmaker - online condoleren. Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze site.
STOCKMAN uitvaartzorg - begrafenisondernemer Kortrijk.
Indien u de wens koestert om uw eigen uitvaart volledig zelf in de hand te hebben, bieden wij u voor de volle 100 de mogelijkheid om dit via een vooraf besproken uitvaartregeling te realiseren. Wij zijn een professionele uitvaartbegeleider die met een professionele verzekeraar samenwerkt.
Uitvaartzorg Vercruysse - Harelbeke.
Na de uitvaart komt een consulent nabestaandenzorg aan huis om de nabestaanden te helpen bij de praktische, financiële en administratieve beslommeringen omtrent een overlijden. Uitvaartzorg Vercruysse - Partner van DELA - Marktstraat 47, 8530 Harelbeke - 056 71 23 77.
uitvaart dewaele
Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven. Gelijkaardige bedrijven in de buurt. 050 78 86 33. 08:30: - 12:30.: Afstand: 3.3 km. Uitvaartverzorging Frank De Coster. 050 35 34 26.
Rouwberichten - Uitvaartzorg Deruddere.
Geboren te Beernem op 22 april 1929 en overleden in AZ Sint-Lucas te Brugge op 16 juli 2022, gesterkt door het sacrament van zieken. De uitvaartdienst met asurne zal plaatsvinden in intieme familiekring in. Uitvaartzorg Deruddere 2022-07-19T12:59:0201:00: 16 juli 2022.

Contacteer ons

+  jorissen uitvaart
+  pollie uitvaart
+  stragier uitvaart
+  swolfs uitvaart
+  uitvaart bleyaert
+  uitvaart bosmans
+  uitvaart cispa
+  uitvaart dewaele
+  uitvaart materne
+  uitvaart neeroeteren bussels
+  uitvaart wendelen
+  witters uitvaart