Meer resultaten voor swolfs uitvaart

swolfs uitvaart
Uitvaartcentrum Swolfs Vlan Lille Openingsuren.
Neem uw handelszaak op om al uw informatie aan te passen, de meningen te beantwoorden, en nog meer! Neem deze handelszaak op! Uitvaartcentrum Swolfs biedt momenteel geen promotie of kortingen op VLAN. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.
HOME Swolfs.
Uitvaartcentrum Swolfs stelt alles in het werk voor een warme, persoonlijke en waardevolle uitvaartplechtigheid. Een waardig afscheid voor de overledene en uzelf, waar u achteraf nooit een wrang gevoel bij heeft. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en empathische aanpak.
Uitvaartverzorging Van de Laer, Scherpenheuvel-Zichem - Condoleren.
Jozef De Keyser. Roza De Kock. Axelle Van Kerkhoven. Marcel Van de Laer. Rik De Vos. Karel Vander Eyken. Godelieve Van Calster. Lidette Van Millis. Tineke De Backer. Fernand Van Dyck. Johan Van Gelder. Jeannine De Vos. Els van der Wal. Alfons Van Casteren. Jos Van Hemelen. Lisette Van Oosterwijck. Irne De Keyser. Jos Van Hemelen. Urbain Van Diest. Theo Van den Bergh.
Begrafenissen Poederlee - Uitvaart- en Begrafenisondernemers.
Uitvaartcentrum Van Dooren. Wij staan u met raad en daad bij voor, tijdens en na een overlijden. Engelen Jos bevindt zich te Olen het adres is Boekel 2. Uitvaartcentrum Swolfs bevindt zich te Lille het adres is Gierlebaan 22. Begrafenissen De Winter.
Uitvaartcentrum Swolfs, Lille Tel: 014 82 86. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Ze zorgen dat je zelf niet te veel moet doen, en regelen het meeste voor je. Zorgen ook voor drukwerk. Van Den Broeck begrafenissen. crematorium, overlijden, Begrafenissen, Ceremoniemeesters, Crematies, Crematieverzorging, Doodskisten, Begrafenisondernemer, Rouwcentrum., Bellen Meer info. Crematorium, Uitvaart, Overlijden, Koffietafel, Koffietafels, Rouwcentrum.,
Verstappen Overlijdensberichten.
083taf Verbiest Oevel, 16 december 1930 Geel, 30 maart 2022 Uitvaart: aula Verstappen te Geel in intieme kring Groeten: maandag 4 april 2022 van 19.30 tot 20 uur in funerarium Verstappen te Geel. Geel, 5 augustus 1927 Geel, 29 maart 2022 Uitvaart: aula Verstappen te Geel in intieme kring. 089vonna Mertens Merksplas, 27 april 1932 Turnhout, 29 maart 2022 Uitvaart: St.-Willibrorduskerk te Merksplas op dinsdag 5 april 2022 om 10 uur gebedswake: maandag 4 april 2022 om 19 uur in de kerk.
bidprentje Lina Swolfs op 19 oktober 2001 te Breda Open Archieven.
bidprentje, 19-10-2001, Breda, Lina Swolfs, Sjaak van Kalmthout, Regionaal Archief Tilburg: bidprentjesverzameling. Waar zit de fout? Op zowel de detail pagina op de website van het archief als Open Archieven, de melding wordt doorgegeven aan Regionaal Archief Tilburg. Alleen op Open Archieven, de melding wordt doorgegeven aan Open Archieven.
Sara en Abraham Eerste Communie.
Op die leeftijd zijn deze kinderen in staat om zich met eenvoud en oprecht geloof open te stellen voor de liefde die God ons betoont in die heel bijzondere gave van Jezus Christus. Daarom is de voorbereidende catechese ook voor de ouders een gelegenheid tot dankbaarheid: om hun kind én om de wijze waarop wij door God worden bemind.

Contacteer ons

+  jorissen uitvaart
+  pollie uitvaart
+  stragier uitvaart
+  swolfs uitvaart
+  uitvaart bleyaert
+  uitvaart bosmans
+  uitvaart cispa
+  uitvaart dewaele
+  uitvaart materne
+  uitvaart neeroeteren bussels
+  uitvaart wendelen
+  witters uitvaart