Meer resultaten voor stragier uitvaart

stragier uitvaart
Inmemoriam Stragier Uitvaartzorg.
Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses.
Ortwin Van Cauwenberge WIRIS begrafenisonderneming Zottegem Uitvaartzorg.
Eddy Diane Ruyssinck Everaert schreef.: 14/04/2021 om 0929.: Rita, kinderen en familie, wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die je van Ortwin zult bewaren en koesteren. Ortwin rust nu maar zacht.
Rouwberichten: overledene, nabestaanden, berichtje, praktische info, data, tijdstippen, condoleren.
De uitvaartliturgie waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de parochiekerk St.-Trudo te Wijchmaal op dinsdag 16 november 2021 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling. Samenkomst en laatste groet in de begroetingsruimte van Den Tichel naast de kerk vanaf 10.00 uur. U kan samen met de familie nog een laatste groet brengen aan Clement in het funerarium Witters, Hoofdstraat 34 te Eksel op maandag 15 november van 19.00 tot 19.30 uur. René Vanstraelen - 08/11/2021. weduwnaar van Rosi Nölker. woonachtig te Oudsbergen Meeuwen. geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 28 februari 1952 en overleden te Meeuwen op 8 november 2021. Wij nemen in intieme familiekring afscheid van René. Er is gelegenheid tot groeten in het funerarium te Meeuwen op donderdag 11 november 2021 van 19.00 tot 19.30 uur. Lène Paesen - 07/11/2021.
Begrafenis in Kortrijk en omgeving - Sprokkel.be.
Kuurne: Begrafenissen Geers Kuurne - Uitvaart Vanwynsberghe Kuurne. Ledegem: Uitvaartzorg Serrus Ledegem. Lendelede: Begrafenissen Depoorter Lendelede. Menen: Uitvaartzorg Serrus Menen - Begrafenissen Deman Lauwe - Rouwhuis Pollie Menen - Uitvaartzorg Beyens-Billiet Menen. Waregem: Uitvaartcentrum Amez Waregem - Uitvaartcentrum Lefevre Waregem - Vanhoutteghem Funerals Waregem - Uitvaartzorg De Brauwere Desselgem - Begrafenissen Messiaen Desselgem. Wevelgem: Uitvaartzorg Serrus Moorsele Gullegem Wevelgem - Uitvaartzorg Ghillemyn Gullegem Moorsele - Uitvaartzorg Stragier Wevelgem.
Susanna STRAGIER est décédée dansnospensees.be.
Réagir Supprimer ce message. Moeder verliezen is altijd moeilijk, zeker in de periode van corona. De ondersteuning van familie en vrienden, de knuffels blijven uit. Toch van ver een dikke knuffel en veel sterkte bij het verlies van Suzanne. par Tine Stragier 06/11/2020.
m3 kuub uitvaartzorg.
Een overlijden is een aangrijpende gebeurtenis in het leven daarom is de wijze van afscheid nemen heel belangrijk. Wij zorgen dat de uitvaart u bijblijft als een mooi afscheid. U geniet van een persoonlijke aanpak met professionele ondersteuning en advies. De jarenlange ervaring stelt ons in staat om aan uw wensen tegemoet te komen met oog voor detail kwaliteit en een goede dienstverlening. Wij verzorgen uitvaarten naar ieders overtuiging en budget. Philippe en Carine zijn permanent te bereiken op 0472 48 57 17. Uitvaartzorg Stragier VOF.
Onze diensten uitvaartzorg-stragier.be.
Wij regelen uw. uitvaart met respect. voor uw wensen en geloof. Bij ons kan u uw specifieke wensen voor uw uitvaart kenbaar maken en vastleggen. Een voorafregeling van een uitvaart kan zeer gedetailleerd zijn, maar kan ook zeer summier zijn.
1ste REGIMENT GRENADIERS 1837 - 1992.
Uitvaart: Gelet op de nieuwe maatregelen, die ons allen door de Nationale Veiligheidsraad worden opgelegd., zijn wij genoodzaakt om de begroeting en de afscheidsplechtigheid in intieme kring te laten plaatsvinden. Je kan de familie steeds online of per brief Uitvaartcentrum Heselmans tav Coussement-Brouwers.,

Contacteer ons

+  jorissen uitvaart
+  pollie uitvaart
+  stragier uitvaart
+  swolfs uitvaart
+  uitvaart bleyaert
+  uitvaart bosmans
+  uitvaart cispa
+  uitvaart dewaele
+  uitvaart materne
+  uitvaart neeroeteren bussels
+  uitvaart wendelen
+  witters uitvaart