Meer resultaten voor stragier uitvaart

stragier uitvaart
Uitvaartzorg Stragier - Begrafenissen - Wevelgem.
Korte Vinkestraat 12. Uitvaartzorg Stragier - Wevelgem. Wordt u met een verlies geconfronteerd, heeft u nood aan een vertrouwenspersoon die naar u luistert en helpt bij het verzorgen van het afscheid dat voor iedereen persoonlijk is. wij helpen u graag.
2dehands ipod
Uitvaart- en rouwzorg Calders-Bael - Condoleren.
Aula voor plechtigheden. Producten en diensten. Meest gestelde vragen. Rouwzorg Calders en Uitvaartzorg Bael is vanaf nu n begrip. Je bent momenteel hier Welkom Condoleren. Van ons vroeger heen gegaan. Het product werd toegevoegd aan je mandje. Verder met winkelen.
stragier uitvaart
Stragier Godfried Georges. Given name: Godfried Georges. with Scherpereel Gerda Marie Elodie.: Stragier Hannes Gerard Ludolf. Stragier Hannes Gerard Ludolf. Father: Stragier Godfried Georges. Mother: Scherpereel Gerda Marie Elodie. Given name: Hannes Gerard Ludolf. with De Meulenaere Cindy Raymonde.: Stragier Anneline Sofie.
Jozef DESMET - Uitvaartcentrum Lefèvre. Phone.
Het is niet meer mogelijk om nog online bloemen te bestellen gezien de uitvaart doorgaat op minder dan 24 uur of omdat de uitvaart reeds voorbij is. De familie verkiest om geen bloemen te laten bestellen. Dank voor uw begrip.
Dokter Stragier Ilse - Dermatoloog Lauwe.
Welkom op de website van dermatoloog dokter Ilse Stragier. Wil gezien de COVID- problematiek rekening houden met de volgende maatregelen.: Maximum 3 mensen zijn toegelaten in de wachtzaal. Kom zoveel mogelijk alleen. Kom niet te vroeg, max 5 minuten voor de voorziene afspraak.
Coorevits-Rosier.
Maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19.: Alle afscheidsvieringen zullen tot nader bericht in beperkte kring doorgaan. Het maximum aantal personen is afhankelijk van de locatie, in functie van de minimale onderlinge afstand van 1,5, meter tussen de aanwezigen en met maximum 50 personen. Momenteel kunnen er geen koffietafels, recepties of staande koffietafels georganiseerd worden. De uitvaarten die doorgaan in ons uitvaartcentrum zullen, na goedkeuring door de familie, worden opgenomen en indien gewenst digitaal verspreid worden. Livestreaming is ook mogelijk en kan ook op andere locaties worden aangeboden. Wij vragen dat families die getroffen worden door een overlijden ons spontaan melden of de overledene of iemand van de naaste familie mogelijk besmet is met het Corona virus, zodat wij de nodige veiligheidsmaatregelen kunnen treffen. Het aantal personen dat komt om de uitvaart te regelen dient zich te beperken tot de familie in de eerste graad echtgenoot/echtgenote/kinderen/ouders.
Rouwberichten: overledene, nabestaanden, berichtje, praktische info, data, tijdstippen, condoleren.
De uitvaartliturgie waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de parochiekerk St.-Trudo te Wijchmaal op dinsdag 16 november 2021 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling. Samenkomst en laatste groet in de begroetingsruimte van Den Tichel naast de kerk vanaf 10.00 uur. U kan samen met de familie nog een laatste groet brengen aan Clement in het funerarium Witters, Hoofdstraat 34 te Eksel op maandag 15 november van 19.00 tot 19.30 uur. René Vanstraelen - 08/11/2021. weduwnaar van Rosi Nölker. woonachtig te Oudsbergen Meeuwen. geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 28 februari 1952 en overleden te Meeuwen op 8 november 2021. Wij nemen in intieme familiekring afscheid van René. Er is gelegenheid tot groeten in het funerarium te Meeuwen op donderdag 11 november 2021 van 19.00 tot 19.30 uur. Lène Paesen - 07/11/2021.
Uitvaartzorg Stragier Wevelgem West-Vlaanderen Uitvaartverzorging Begrafenissen Crematie: Uw-Adres.be. Bekijk Uitvaartzorg Stragier in Google.
Trefwoorden: Begrafenissen, Crematie, Uitvaart, Funerarium, Rouw betuiging, Rouwdrukwerk. Klik hier om de kaart te tonen. De kaart niet meer tonen. Uitvaartzorg Stragier, Wevelgem. Uitvaartzorg Stragier, Wevelgem. Stragier wil u de hand reiken om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare.

Contacteer ons

+  jorissen uitvaart
+  pollie uitvaart
+  stragier uitvaart
+  swolfs uitvaart
+  uitvaart bleyaert
+  uitvaart bosmans
+  uitvaart cispa
+  uitvaart dewaele
+  uitvaart materne
+  uitvaart neeroeteren bussels
+  uitvaart wendelen
+  witters uitvaart