Meer resultaten voor uitvaart

uitvaart
De uitvaart, hoe werkt het?
De uitvaart dient plaats te vinden vanaf 36 uur en uiterlijk 6 werkdagen na de dag van overlijden. Wil men de uitvaart laten plaatsvinden binnen 36 uur dan moet vervroeging via justitie worden aangevraagd en wil men de uitvaart laten plaatsvinden na de 6 werkdagen van overlijden dan moet via de gemeente uitstel worden aangevraagd.
uitvaart
Uitvaartzorg De Lelie - Uw verdriet, onze zorg.
Alles draait om zorg bij een uitvaart. Wij kiezen dan ook heel bewust voor de benaming uitvaartzorg. Ontdek onze filosofie. Bekijk hier het overzicht van de meest recente overlijdensberichten. T: 32 3 434 33 32 - M: 32 497 83 05 40. Copyright Uitvaartzorg De Lelie 2022 - Website by Bright Square.
uitvaart
Anderzijds - Eigenzinnige uitvaart.
Met Anderzijds zorgen we samen voor een 'eigenzinnige' uitvaart: volgens je eigen zingeving en levensovertuiging of die nu religieus is of niet. Ik wil het afscheid terug plaatsen waar het thuishoort, in handen van de familie, en hen daarbij ondersteunen op vlak van organisatie en inspiratie.
Cornelis Uitvaartzorg - Diksmuide Veurne Alveringem Westkust.
Reeds 4 generaties lang toonaangevend in uitvaartverzorging. Rouwberichten Onze funeraria Over ons. Reeds 4 generaties lang toonaangevend in uitvaartverzorging. Rouwberichten Onze funeraria Over ons. Reeds 4 generaties lang toonaangevend in uitvaartverzorging. Rouwberichten Onze funeraria Over ons. Cornelis Uitvaartzorg werd opgericht in 1936. Reeds 4 generaties zijn we toonaangevend voor wat uitvaartverzorging betreft. We staan ten dienste van getroffen families in de regio: Diksmuide, Alveringem, Lo-Reninge, Veurne, Koksijde, De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke. Wij zorgen voor een volledige uitvaartverzorging, steeds rekening houdend met de wensen en de overtuiging van de familie. Ieder mens verdient een eigen afscheid. Een uitvaart die helemaal past bij de overledene en bij de nabestaanden.
de UitvaartMakelaar.
Tatoeage met as van overledenen Het komt steeds vaker in de actualiteit. De mogelijkheid tot het laten zetten van een tattoo met de asse. Bloemen voor begrafenis of crematie. Bloemen voor begrafenis of crematie We geven bloemen voor verschillende gelegenheden en tradities.
Waardige uitvaart Sociale Kaart van Gent.
Het Contactpunt Waardige Uitvaart ijvert ervoor dat mensen in armoede op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Het contactpunt Waardige uitvaart is bereikbaar via 0479/43.32.27 of waardige.uitvaart@cawoostvlaanderen.be De vrijwilligerszoeken naar de gepaste wijze om je te ondersteunen bij de uitvaart.
Van De Vyver Uitvaartzorg Zulte Afscheid met zorg en stijl.
Hierbij luisteren wij naar uw verlangens zodat u waardig afscheid kan nemen zoals u het wenst. Sylvie Van Waes. 24/07/2022 - Zulte. 19/07/2022 - Gent. 12/07/2022 - Zulte. 11/07/2022 - Waregem. Van De Vyver Uitvaartzorg. Lijsterstraat 52 - 9870 Zulte.
Uitvaartverzorging De Saedeleer - Uitvaartverzorging Steve De Saedeleer.
11/01/1931 - 02/07/2022. Uitvaartverzorging De Saedeleer. Reeds enkele generaties zijn wij actief in Hekelgem- Affligem en verre omgeving. Wij staan u steeds persoonlijk bij met het regelen van de begrafenis van uw dierbare. Enkel op afspraak. zon- en feestdagen gesloten.

Contacteer ons

+  dela crematie
+  fraeyman uitvaart
+  kosten crematie dela
+  parmentier uitvaart
+  uitvaart everaert
+  uitvaart jochums
+  uitvaart porrez
+  uitvaart serenity
+  uitvaart verstappen
+  van dael uitvaart